Chapewerken

PTS Building is thuis in alle soorten bouwwerken. Ook in chapewerken hebben we reeds jarenlange ervaring. Chape is een mengeling van zand, cement en water en laat toe de vloer te verhogen en te egaliseren. Bovenop de chape wordt dan de finale vloerbedekking geplaatst. In de rubriek vloeren kan je hier meer informatie over vinden.

Lees meer

Vloeren

De vloer van een ruimte bepaalt voor een groot stuk de sfeer en uitstraling van de inrichting. Laminaat, parket, tegels of natuursteen: elk type vloer heeft een andere uitstraling en zal uw woning een ander karakter geven.

Lees meer

Sanitair en CV

De sanitaire installatie behoort tot één van de belangrijkste technieken in een woning. Het is dus logisch dat een perfect beheerste installatietechniek cruciaal is voor een optimale en blijvende goede werking. Doe daarom een beroep op PTS Building. Wij hebben jaarlang ervaring en expertise in sanitair.

Lees meer

Ramen

Uw ramen en deuren zijn een essentieel onderdeel voor uw woning. Denk hierbij aan aspecten zoals lichtinval en combinatie met de isolatie van uw ramen. Graag wilt u natuurlijk zo veel mogelijk zonlicht in uw huis laten schijnen, maar daarnaast moeten dezelfde ramen en deuren in de winter ook voor een goede isolatie zorgen.

Lees meer

Dakwerken

De uitstraling van uw woning wordt bepaald door uw dak. Ook het energieverbruik van de woning is een rechtstreeks gevolg van de kwaliteit van uw dak en de isolatie.

Lees meer

Gyprocwerken

Gyproc is de onbetwiste nummer 1 op de markt en de referentie bij uitstek. De technologische vooruitstrevende en innoverende bouwsystemen van Gyproc bieden een uitstekende oplossing voor al uw afwerking- en algemene bouwwerken.

Lees meer

Interieurbouw

PTS BUILDING zorgt voor de inrichting van uw interieur met de nadruk op maatwerk. We staan garant voor een professionele samenwerking waarbij we de nadruk leggen op een degelijke uitvoering met oog voor detail. Ons enthousiast team van competente vakmensen stelt alles in het werk om uw project zo goed mogelijk aan te pakken.

Lees meer

Verlaagde plafonds

Het bouwen van verlaagde plafonds is één van onze handelsmerken. Wij plaatsen de plafonds steeds volgends de regels van de kunst en in overeenstemming met de richtlijnen van de materialen.

Lees meer

Schrijnwerk

PTS Building levert schrijnwerk dat volgens uw wensen en noden is gemaakt. We bieden u een ruime keuze uit kwaliteitsvolle houtsoorten en zoeken naar praktische oplossingen voor iedere ruimte.

Lees meer